info

Dorpskrant de Raaptepper

De dorpskrant van Katlijk en het officiële orgaan van Plaatselijk Belang Katlijk

Stuur je mooiste foto in!

Heb je een mooie foto van, over of in Katlijk? Stuur 'm naar: deraaptepperkatlijk.nl En misschien staat jou foto de volgende keer wel op de voorpagina van de Raaptepper!

Stuur je verhaal in!

Heb je een leuk verhaal van, over of met betrekking tot Katlijk? Of wil je een artikel schijven voor de Raaptepper? Stuur het op naar de redactie of neem contact op!

Waar is de laatste Raaptepper?

Abonnees ontvangen natuurlijk de laatste Raaptepper in de brievenbus. Via deze pagina is  de één-na-laatste in zijn geheel te lezen. (Soms heb je geluk en dan staat de laatste er stiekem toch al!)
  • De Raaptepper Herfst 2022  >>Archief

Het plan is opgevat om alle Raapteppers te gaan digitaliseren. Het is allemaal vrijwilligerswerk, dus het aanbod is nog beperkt. In eerste instantie richten we ons op het verzamelen van de nog beschikbare "digitale uitvoeringen". De rest zal daarna op termijn ingescanned gaan worden. We hopen in de loop der tijd alles compleet te kunnen maken.

Lezen  = lid worden!

De Raaptepper wordt betaald door de adverteerders en Plaatselijk belang Katlijk. Maar natuurlijk ook door de abonnementen!
Om je kennis te laten maken met de Raaptepper staat de Raaptepper nu ook online! Wanneer je 'm vaker leest, steun ons en:

Houd de Raaptepper in stand!

Voor jaarlijks € 12,50 heb je al het abonnement op de Raaptepper! Doen? Mail ons >>

Wanneer je in Katlijk woont ontvang je gratis ook de gedrukte versie (want je bent natuurlijk lid van Plaatselijk Belang Katlijk!). Niet lid? Snel doen >>

Wil je de Raaptepper graag ontvangen maar woon je niet in Katlijk, neem contact op !

Opsturen kost meer dan het abonnement van slechts € 12,50. We zouden bij voldoende belangstelling kunnen overwegen om de meest recente Raaptepper digitaal beschikbaar te kunnen stellen. Interesse? Laat wat van je horen!

Jaargang 36, nummer 1 / Zomer 2022
36 1 voorkant

Klik op de bovenstaande afbeelding, of bekijk een oudere Raaptepper in ons archief!

Deadline volgende Raaptepper

28 november 2022

Colofon

De Raaptepper- Dorpskrant van Katlijk
Oplage 330
Abonnement € 12,50 per jaar,
Exclusief verzenden.